måndag 16 juni 2008


Hej hej livsnjutare!

Idag har flickorna och pojkarna i Råshults kök varit på inspirationsutflykt på Öhrs lantcafé!! Där hade de riktigt fina maränger, mazariner och sockerkringlor! Det vimlade av prylar från golv till tak, gammalt och nytt, fint och fult, och nu är vi fulla av nya cafétankar!
Det var en liten skara köksfolk som smakade kaffe och kakor idag, Mariella är inte hemma från Italien ännu, och extraknäckaren Simon jobbar för mycket på annat håll! Synd, men vi ska dela med oss av intryck och inspiration!
Under tiden tog Råshults superguide Maria över köket. Hon fick känna att hon levde under lunchrusningen, när några hungriga gäster önskade mer ost, mer salami, mer soppa, mer bröd. Jag tror inte att hon vill lämna köket igen, men det skulle hon aldrig erkänna, vår superguide!

Råshults lunch får fler besökare varje dag, och det tycker vi alla är jätteroligt! Det finns inget bättre än mätta, glada och nöjda kunder!

Jag bifogar en bild på vår fina drivbänk som varje morgon fylls med örter, rädisor, salladsblad och underbara rosor (kökets favorit!). Tack Lena, Micke och Ann, det är alltid lika roligt att se er varje morgon!

Nu efterlyser jag nya bloggare från Råshult//Lisa
.

Inga kommentarer: